fbpx
  • Megjelenés:

Szép volt fiúk!

Hétfő este az Újpest öregfiúk csapata 3-1 arányban győzte le az ősi rivális Ferencváros csapatát.

A mérkőzés után Ambrus Imre, az együttes vezetőedzője így értékelt:

"Gratulálok a csapat valamennyi tagjának a hozzáállásához, hogy átérezték, szükségünk van a sikerre, a 3 pontra, hogy elkerüljük a kiesési zónát".

Ilyet még nem tettem, de szeretném egyesével kiemelni a fiúkat. Kezdeném Szűcs Lacival, aki remekül védett és még tizenegyest is hárított. Nagy Gábor, aki nemcsak a védekezésből vette ki a részét nagyszerűen, hanem gólt is rúgott bekk létére.

forrás: facebook.com
forrás: facebook.com

Tamási Zoli és Sebők Vili a hátsófal két oszlopa szerintem 10-est játszottak. Sztaskó Zoli villámgyorsan szaladt a széleken és támogatta a csatárokat. Oláh Tomi a maga módján hozta azt, amit mindig, bár most nem sikerült gólt szereznie, de majd legközelebb eredményes lesz. Benedek Tomi, aki hosszú idő után sérülésből tért vissza, gólt is szerzett, gratulálok. Farkas Bazsi fáradhatatlanul küzdött a középpályán és remekül irányította a többieket.

Vörös Zoli, aki megbízhatóan látta el feladatát, végül Fehér Csabi gólt is szerzett és megállás nélkül küzdött a pályán.

Tényleg mindenki odatette magát, hogy fontos pontokat szerezzünk! 

Külön szeretném megköszönni a kilátogató szurkolóknak, hogy buzdításukkal hitet és reményt adtak az együttesnek. Ezen felül Szlezák Zolit is külön hála illeti meg, aki szakmai hozzáértésével segíti a csapat munkáját.