fbpx
  • Megjelenés:

Ha minden igaz nyáron kiköltöztetik az Újpest-FC-t

A Csakfoci úgy tudja, hogy a Budapest Honvéd mellett akár másik két csapat is albérletbe költözhet. A problémát mindkét esetben a pályafűtés hiánya okozhatja, amit a Magyar Labdarúgó Szövetség a 2017-18-as idénytől megkövetel.

Az elmúlt években már megszokhatták a rajongók, hogy szinte nincs olyan szezon, amikor egy vagy több csapat nem a saját otthonában játssza a hazai mérkőzéseit, hanem albérletbe kényszerül egy helyi rivális, vagy épp egy közeli város létesítményébe.

A Csakfoci.hu szerint jó eséllyel előfordulhat, hogy a következő idényben három ilyen csapat is lesz az NB I-ben, hiszen a már jelenleg is az MTK Budapest stadionjában játszó Budapest Honvéd mellett az Újpest és a másodosztályú Kaposvár is valószínűleg bizonytalan ideig nem a saját stadionjában fogadja majd a vendégcsapatokat.

 
Mindkét klubnál a pályafűtés hiánya okoz problémát.

Úgy tudni, az Újpest a Vasas új stadionjába, az Illovszky Rudolf Stadionba költözhet – másik lehetőség pedig az ETO FC Győr pályája lehet –, míg a Kaposvár otthona az új paksi stadion lehet, amennyiben “kérnek és nem kapnak kegyelmet.”

(Csakfoci)